Schonere Toiletten

Meerdere malen heeft onderzoek aangetoond dat toiletten tot 80% schoner worden achtergelaten als er een toiletsticker is aangebracht in de wc waar de man (groot of klein) op kan richten. Luchthaven Schiphol heeft bevestigd dat de schoonmaakkosten van de toiletten gereduceerd zijn sinds invoering van de `vlieg in het toilet`. Ook de toiletten op John F. Kennedy Airport in New York zijn uitgerust met de toiletstickers.

Op het moment dat de man, of jongen, een doel heeft om op te richten, blijkt instinctmatig de behoefte te ontstaan om het doel te raken. Vooral de toiletvlieg is hier een goed voorbeeld van, aangezien het de mannen lukt om de vlieg te "verslaan". 

Kwaliteit

Al onze toiletstickers zijn gemaakt van sterk, duurzaam materiaal en gaan erg lang mee (soms tot wel twee jaar). De stickers zijn transparant rondom de afbeelding, zodat alleen het plaatje te zien is in het toilet als deze opgeplakt is. Bent u niet tevreden? Stuur een mail en we lossen uw probleem op!

Zindelijkheidstraining

Speciaal voor zindelijkheidstraining hebben we de verkleurende toiletstickers. Als deze stickers warm worden, doordat deze goed geraakt worden tijdens het plassen, verkleuren deze naar een leuk plaatje! Dit is de beloning voor het goede richten. 

 

Bedrijven/grote aantallen

Voor bedrijven en/of grotere aantallen, stuur een mail voor een offerte.

 

 

© 2016 - 2024 toiletsticker.com | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel