Mega Set!

Vorige Artikel 1 van 16 Volgende

Megaset Beloningskaarten met grote stickers

€ 8,99 (inclusief btw)

Plaskaarten met stickers. Belonen met stickers werkt!

Een prachtige combinatie van onze mooiste plaskaarten met grote stickers. Maar liefst 8 dubbelzijdige kaarten, compleet met stickers, in totaal dus 16 keer te gebruiken!

8 Stevige, dubbelzijdige kaarten met een vel hoge kwaliteit stickers, totaal dus 16 keer te gebruiken!

Zindelijkheidstraining is niet altijd even gemakkelijk en ook niet altijd even leuk voor iedereen, maar met het belonen van jouw kindje met stickers maak je de zindelijkheidstraining een stuk leuker en tegelijk een stuk effectiever.

Het is bewezen dat positief opvoeden het beste effect heeft. Tien keer waarschuwen heeft minder resultaat dan juist het belonen als iets gaat zoals afgesproken. Je zoon of dochter heeft binnen de kortste keren door dat er een sticker geplakt mag worden op de beloningskaart en dit stimuleert hem of haar om zich te houden aan het oefenen met zindelijk worden.

De plaskaarten set met stickers bestaat uit 8 dubbelzijdige plaskaarten met een afmeting van 148 mm x 148 mm per stuk en vier vellen van 54 hoge kwaliteit stickers bijpassend bij de plaskaarten. Omdat de kaarten dubbelzijdig zijn, zijn deze dus twee keer te gebruiken, zodat je voor langere tijd vooruit kunt.

Stickers: 4 keer 54 stickers op een groot A5 vel, diameter per sticker 19mm.

Kaarten: Dubbelzijdig bedrukt. In totaal dus 16 keer te gebruiken!

© 2016 - 2023 toiletsticker.com | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel